Radoja se radovao, pala Majorka (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoja se radovao, pala Majorka (video)

U prvoj utakmici 14. kola španske Primere slavlje Levantea.

Levante je uspeo da savlada Majorku u okviru prvog meča 14. kola španske Primere, bilo je 2:1, a svi golovi su viđeni u drugom poluvremenu.

Prvi gol smo videli u 52. minutu utakmice, Radoja je uspeo da se izbori za loptu, začeo je akciju koja je tekla preko Miramona do Rožera koji pogađa za 1:0.

Ipak, nakon dobre akcije gostiju po desnoj strani Rodrigez na asistenciju Sastrea donosi gostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izjednačenje.

Ipak, konačnih 2:1 postavlja Ročina u 73. minutu utakmice nakon nove asistencije Miramona. Ročina je opalio sa 30 metara i pogodio.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PREOKRET KATALONACA:Vidal za pobedu Barselone protiv Leganesa! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019

Fudbaleri Barselone pobedili su danas u gostima Leganes sa 2:1, u utakmici 14. kola španske Primere.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.