Radmanović: Neće biti vanrednih izbora u RS

Izvor: Studio B, 12.Feb.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radmanović: Neće biti vanrednih izbora u RS

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Nebojša Radmanović izjavio da u Republici Srpskoj neće biti vanrednih izbora.

Radmanović je u izjavi za Radioteleviziju Srbije istakao da problemi u federaciji BiH ne mogu i ne smeju da se nametnu čitavoj BiH.

"To ne dozvoljavamo. Iako je bilo takvih zahteva, u Republici Srpskoj neće biti vanrednih izbora... Iako bi možda nekoj od partija u RS možda i ovima na vlasti i onima u opoziciji odgovaralo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << izbori budu pre, ovde moramo biti principijelni, moramo sve sagledati i videti, šta je iza ugla, ko sugeriše da se to uradi i da li se svi u Federaciji oko toga slažu", rekao je Radmanović.

Radmanović je dodao da je 2014. godina, godina redovnih izbora, koji se, po zakonu, održavaju svake četvrte godine, prvog vikenda u oktobru.

Centralna izborna komisija, podvukao je, raspisaće ih 5. maja, kako propisi nalažu. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.