RRA: Tišina bez obzira na Đurđevdan

Izvor: B92, 27.Apr.2012, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RRA: Tišina bez obzira na Đurđevdan

Beograd -- Savet RRA upozorio sve emitere da i na Đurđevdan, koji se obeležava 6. maja kada padaju i izbori, poštuju izbornu tišinu.

Naime, Đurđevdan je praznik više gradova i opština, kao i slavaviše gradova.

Emiteri su, kako piše u saopštenju Republičke radiodifuzne agnecije, bez obzira na to dužni da se suzdrže od bilo kakvih izveštavanja sa tih skupova ili direktnih prenosa sve do zatvaranja izbornih mesta.

Savet RRA podseća da izborna tišina počinje u četvrtak, 3. maja, a završava se u nedelju, 6. maja, nakon zatvaranja biračkih mesta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RRA: Poštovati izbornu tišinu 6. maja

Izvor: RTS, 27.Apr.2012

Svi emiteri obavezni da i na Đurđevdan, kada padaju i izbori, poštuju izbornu tišinu, budući da je taj dan praznik više gradova i opština, kao i slava nekih stranaka, saopštio Savet RRA. Predizborni program na elektronskim medijima uglavnom uravnotežen, navodi RRA...Savet Republičke radiodifuzne...

Nastavak na RTS...

Savet RRA upozorio emitere da poštuju izbornu tišinu

Izvor: NaDlanu.com, 27.Apr.2012

BEOGRAD, 27. aprila 2012. (Beta) - Savet Republičke radiodifuzne agencije upozorio je u petak sve emitere na poštovanje izborne tišine uoči izbora 6. maja, koja počinje u četvrtak, 3. maja, a završava se u nedelju posle zatvaranja biračkih mesta... BEOGRAD, 27. aprila 2012. (Beta) - Savet Republičke...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.