Izvor: Radio 021, 03.Jun.2020, 08:06

RIK proglasio izbornu listu Velimira Ilića

Republička izborna komisija proglasila je listu "Narodni blok - Velimir Ilić - general Momir Stojanović", za izbore za poslanike Narodne skupštine, raspisane za 21. jun.

Ova lista će na glasačkom listiću biti na 13. mestu.

RIK je imenovala diplomiranog pravnika Stevana Babića sa te liste za člana u proširenom sastavu organa za sprovođenje izbora za poslanike, a diplomiranu pravnicu Sandru Gašić za zamenicu člana.

Na sednici je doneta izmena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Dopunskog rešenja o određivanju biračkih mesta za glasanje na izborima i izmena Rešenja o određivanju biračkih mesta za glasanje na izborima.

Takođe je doneta izmena odluka o obrazovanju radnih tela Republičke izborne komisije u Kruševcu i u opštinama Ćićevac, Doljevac i Gornji Milanovac.

Sve izborne liste koje je proglasio RIK možete videti OVDE.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RIK prihvatio listu Narodni blok

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2020

Republička izborna komisija saopštila je da je proglasila listu Narodni blok - Velimir Ilić - general Momir Stojanović, za izbore za narodne poslanike Narodne skupštine Srbije, raspisane za 21. jun..."Doneto je Rešenje o izmeni Dopunskog rešenja o određivanju biračkih mesta za glasanje na izborima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.