RIK imenovao biračke odbore za mesta na kojima se ponavljaju izbori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2016, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK imenovao biračke odbore za mesta na kojima se ponavljaju izbori

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je danas biračke odbore i biračke odbore u proširenom sastavu za 15 biračkih mesta na kojima se ponavljaju izbori.

Izbori će biti ponovljeni u sredu, 4. maja, na biračkom mestu 22 i 48 u Beogradu, broj devet u Bačkoj Topoli, na biračkom mestu broj pet u Sremskim Karlovcima, na biračkim mestima 29 i 57 u Jagodini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 24 u Kladovu, 86 u Užicu, u Nišu na biračkim mestima četiri, 28, 13, 16 i 23, kao i na biračkim mestima 24 i 65 u Vranju.

Predsednik RIK-a Dejan Đurđević rekao je da je dosadašnja praksa da se nastava ne održava u školama koje su ujedno i biračka mesta.

RIK je na sednici doneo i odluku da u nekim okruzima bude više koordinatora, pa će se tako dosadašnjim koordinatorima u Severno-bačkom upravnom okrugu pridružiti Miloš Srećković, u Borskom Nikola Jelić, Zlatiborskom Rade Malidžan, u Nišavskom okrugu Ognjen Đurić, Marko Mandić i Ivan Ninić, u Pčinjskom okrugu dodatni koordinator će biti Nemanja Popović, dok će među koordinatorima za grad Beograd biti i Vesna Mizra.

RIK je odobrio i zahtev CRTE da ima svoje posmatrače u svih 15 opština u kojima se ponavljaju izbori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.