RIK: Sednica o Kosovu

Izvor: B92, 28.Maj.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK: Sednica o Kosovu

Radna grupa RIK-a zadužena za sprovođenje izbora na Kosovu razmatrala je pitanje tehničke organizacije lokalne vlasti nakon okonačanja izbora za lokalne odbornike.

Član te grupe Veljko Odalović izjavio je za B92 da je pripremljen tekst objašnjenja koji bi, s obzirom na to da izbori za lokalne odbornike na tom području nisu organizovani 12 godina, opštinama i odbornicima trebalo da pomogne u konstituisanju lokalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasti.

Odalović je naveo i da bi na današnjoj sednici Republička izborna komisija trebalo da usvoji tekst objašnjenja i prosledi ga jedinicama lokalne samouprave na Kosovu, kao i ministarstvima za Kosovo i Metohiju i lokalnu samoupravu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.