RIK: Ivani Dinić mandat umesto Tončeva

Izvor: Kurir, 28.Dec.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK: Ivani Dinić mandat umesto Tončeva

.

Skupština Srbije je 23 decembra konstatovala da je prestao mandat Ivici Tončevu, koji je prethodno podneo ostavku, jer je imenovan za državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova RIK je mandat dodelio Ivani Dinić sa izborne liste "Ivica Dačić-Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija-Dragan Marković Palma"

Mandat nisu prihvatili Vanja Vukić i Srđan Dragojević, koji su bili kandidati za poslanike na listi SPS-JS

Autor: Tanjug,Foto: Marina Lopičić
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

RIK dodelio mandat novoj poslanici SPS umesto Tončeva

Izvor: Blic, 28.Dec.2016

Republička izborna komisija (RIK) dodelila je danas mandat novoj poslanici Socijalističke partije Srbije Ivani Dinić, a ona će u parlamentu zameniti Ivicu Tončeva, koji je podneo ostavku na mesto poslanika...Skupština Srbije je 23. decembra konstatovala da je prestao mandat Ivici Tončevu, koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.