RIK: Doneto rešenje o biračkim odborima u proširenom sastavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 07:39

RIK: Doneto rešenje o biračkim odborima u proširenom sastavu

Na sednici su članovi RIK-a izglasali i izmene rešenja o obrazovanju biračkih odbora.

Republička izborna komisija (RIK) donela je u utorak uveče rešenje o imenovanju članova i zamenika članova biračkih odbora u proširenom sastavu, a koje su predložili podnosioci svih izbornih lista.

Saopšteno je i da se još uvek čeka donošenje Uputstva za održavanje izbora na KiM, s obzirom na to da je jedna članica RIK-a istakla da četiri dana pred izbore na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << KiM nisu formirana radna tela, stalni, a ni prošireni sastav biračkog odbora.

Rečeno je da su izabrani koordinatori koji su zaduženi za KiM, a to su Marko Janković i Marko Pušica.

Na sednici je doneta i odluka o dopunama odluke o određivanju koordinatora Republičke izborne komisije, te je rečeno da će biti raspoređeno ukupno 70 koordinatora po upravnim okruzima.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predizborna kampanja 17. juna

Izvor: RTS, 17.Jun.2020

. Republička izborna komisija imenovala je članove i zamenike članova biračkih odbora u proširenom sastavu koje su predložili podnosioci svih izbornih lista. Izglasane su i izmene rešenja o obrazovanju biračkih odbora. Saopšteno je i da se još čeka donošenje Uputstva za održavanje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.