REPUBLIKA SRPSKA IMA NOVU PREDSEDNICU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"REPUBLIKA SRPSKA IMA NOVU PREDSEDNICU!"

Uzbudljivi izbori u BiH!

"Republika Srpska ima predsednicu", rekao je portparol SNSD Radovan Kovačević.

Kada je reč o kandidatima za predsednika Republike Srpske, Kovačević je saopštio da je Željka Cvijanović kandidat SNSD za mesto predsednika Republike Srpske na osnovu 34,97 odsto obrađenih biračkih mesta, osvojila 96.201 glasova.

Vukota Govedarica kandidat SzP za predsednika RS osvojio je 77.000 glasova.

Radovan Kovačević postparol >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SNSD, saopštio je da je na osnovu 85,6 odsto obrađenih biračkih mesta, Dodik osvojio 320.896 glasova, a Ivanić 250.000.

Sve vesti o izborima u BiH možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Govedarica: Imam osnova da sumnjam da su izbori pokradeni

Izvor: Blic, 08.Okt.2018

Predsednik SDS Vukota Govedarica najavio je da će ta stranka sutra zatražiti dodatno brojanje glasova na izborima za predsednika Republike Srpske, kao i da im se da na uvid oko 41.000 nevažećih glasova za taj nivo vlasti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.