Proverite birački spisak preko SMS poruke

Izvor: Kurir, 06.Maj.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proverite birački spisak preko SMS poruke

Informacije putem SMS-a mogu da se dobiju slanjem poruke na broj 2202 sa sadržajem: izbori (razmak) vaš jedinstveni matični broj

BEOGRAD – Građani Srbije koji danas izlaze na izbore putem SMS mogu da provere da li su upisani u jedinstveni birački spisak i na kojem biračkom mestu mogu da glasaju.

Informacije putem SMS-a mogu da se dobiju slanjem poruke na broj 2202 sa sadržajem: izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (razmak) vaš jedinstveni matični broj.

Građani koji su upisani u jedinstveni birački spisak dobijaju povratni SMS sa informacijom o nazivu i adresi biračkog mesta na koje su raspoređeni na osnovu njihovog prebivališta, inače poruke su besplatne.

Sa jednog broja mobilnog telefona moguće je poslati četiri SMS-a radi provere upisa u jedinstveni birački spisak.

Slanje poruke je omogućeno za pretplatnike sva tri mobilna operatera koji posluju u Srbiji.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.