Izvor: Blic, 20.Apr.2024, 12:18

Promene zakona o lokalnim izborima u skupštinskoj proceduri: Sednica zakazana za ponedeljak

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić je obavestila javnost da je Predlog izmena i dopuna zakona o lokalnim izborima upućen u skupštinsku proceduru i da je za ponedeljak 22. april u 11 časova zakazala sednicu, a da će od devet sati biti održan kolegijum za sve poslaničke grupe na kojem će biti dogovoren tok sednice i način rada.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Sednica Skupštine u ponedeljak u 11 časova, podržalo 184 poslanika

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Apr.2024

BEOGRAD – Sednica Skupštine Srbije na kojoj će se raspravljati o izmenama i dopunama Zakona o lokalnim izborima zakazana je za ponedeljak u 11 časova, najavila je predsednica parlamenta Ana Brnabić. Ona je na konferenciji za novinare rekla da će prethodno održati Kolegijum Narodne skupštine...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.