Proglašena lista Pirotske nove snage za lokalne izbore

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena lista Pirotske nove snage za lokalne izbore

Opštinska izborna komisija, nakon otklanjanja nedostataka, proglasila je 6. izbornu listu “Pirotska nova snaga – Dimitrije Vidanović, Dušan Mitić” za predstojeće lokalne izbore u Pirotu.

Prvi na listi od 38 odborničkih kandidata koju je svojim potpisima podržalo 1.215 birača je Dimitrije Vidanović koji je istakao da samostalno izlaze na izbore, ali i da će se na lokalnoj političkoj sceni pozicionirati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kao zdrava grupa građana.

Kritikovaćemo, ali želimo i da predlažemo i radimo na svim mogućim rešenjima u korist boljeg života građana Pirota. Očekujemo da građani shvate preku potrebu smenjivanja lokalne vlasti jer je ovakav način upravljanja davno prevaziđen – smatra Vidanović.

U birački spisak u Pirotu upisano je oko 50.000 građana sa pravom glasa, a birački spisak još nije zaokružen. Do sada je proglašeno 6 izbornih lista, a rok za prijavu ističe 8. aprila u ponoć.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.