Proglašena izborna lista Nacionalno okupljanje - državotvorna snaga

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 21:28

Proglašena izborna lista ''Nacionalno okupljanje - državotvorna snaga"

Uz ovu listu, četvrtu koja je proglašena, predato je 12. 368 pravno valjanih potpisa birača

Republička izborna komisija proglasila je danas izbornu listu ''Nacionalno okupljanje - državotvorna snaga" za učešće na predstojećim parlamentarnim izborima 17. decembra.

Nosioci liste su predsednici stranaka Srpskog pokret Dveri i Srpske stranke Zavetnici lider Dveri Boško Obradović i predsednica Zavetnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milica Đurđević Stamenkovski.

Na listi potom slede Ratko Ristić, Ivan Kostić i Dragana Miljanić. Pored njih, na listi se još nalazi i profesor Dušan Proroković.

Izborna lista ''Nacionalno okupljanje - državotvorna snaga" je četvrta izborna lista koju je RIK proglasio za ove parlamentarne izbore.

Komisija je na današnjoj sednici utvrdila da je uz ovu listu, četvrtu koja je proglašena, predato 12. 368 pravno valjanih potpisa birača koji podržavaju listu i da su se stekli uslovi da se lista na kojoj je 250 kandidata proglasi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.