Proglašena i lista Dijalog

Izvor: Mondo, 09.Apr.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena i lista "Dijalog"

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas jednu izbornu listu, a dvema naložila da otklone nedostatke u roku od 48 sati.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Proglašena je lista "Dijalog - mladi sa stavom - Stanko Debeljaković", čija su dva člana istovremeno delegirana u prošireni sastav RIK-a. Ova partija predala je listu 8. aprila.

Koaliciji "Dokazano - Vlaška stranka - Danica Grujičić" naloženo je da otkloni nedostatke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i uskladi ih sa koalicionim sporazumom, kako se glasači ne bi doveli u zabludu.

Ova koalicija mora da dostavi i 10.000 overenih izjava, ali i uverenje o državljanstvu za jednog od kandidata sa liste.

Izborna lista "Partija za demokratsko delovanje - Ardita Sinani", ima rok od 48 sati da otkloni nedostatke vezane za dokumentaciju kandidata, ali i da dostavi još 982 pravno valjane izjave birača budući da je nakon provere ustanovljeno da toliko nedostaje da bi lista bila priznata.

Do sada je RIK-u predato 29 Izbornih lista, od kojih je 17 proglašeno, dve imaju rok da otklone nedostatke, za jednu treba da se provri da li je postupila po zaključku, a za devet RIK ima rok do ponoći da odluči da li će ih proglasiti.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.