Proglašena druga izborna lista

Izvor: Kragujevac.rs, 08.Mar.2016, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena druga izborna lista

Koalicija “Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“ otklonila je nedostatke koje je Zaključkom utvrdila Gradska izborna komisija pa je na VII sednici lista ove koalicije pod nazivom “Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“ proglašena kao druga izbora lista na predstojećim lokalnim izborima 24.aprila 2016.godine.

Koalicija “Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje“ tokom dana dostavila je GIK-u potreban broj validnih potpisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << podrške građana ovoj listi tako da su se stekli uslovi za proglašenje druge izborne liste.

Gradska izborna komisija na VII sednici utvrdila je pravo da ova izborna lista, u skladu sa Zakonom, ima pravo na člana i zamenika člana Komisije u proširenom sastavu. I druga proglašena izborna lista ima 87 kandidata za odbornike.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.