Proglaššenje zbirne izborne liste na Voždovcu večeras ili sutra ujutru

Izvor: Blic, 03.Dec.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglaššenje zbirne izborne liste na Voždovcu večeras ili sutra ujutru

Zbirna izborna lista za lokalne izbore na Voždovcu biće proglašena večeras ili sutra ujutru, što je verovatnije, rekao je Tanjugu predsednik Opštinske izborne komisije Zoran Lukić.

Prema njegovim rečima, nije moguće da se zbirna lista utvrdi sa rednim brojevima pod kojima su liste partija i udruženja već proglašene, jer je jedna, koja je bila pod brojem dva - "Ne volimo političare - Goran Mandić", povučena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i tretira se kao da nikad nije ni podneta.

Lukić je dodao i da je za učešće na lokalnim izborima na Voždovcu proglašeno 13 izbornih lista.

Poslednja koja je proglašena, juče posle podne, je lista "Nijedan od ponuđenih odgovora", a pre nje su proglašene i liste Demokratske stranke i grupe građana Evropska demokratija.

Poslednji rok za proglašenje zbirne izborne liste ističe sutra, 4. decembra. Lokalni izbori na Voždovcu zakazani su za 15. decembar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Proglaššenje zbirne izborne liste na Voždovcu sutra ujutru

Izvor: Blic, 03.Dec.2013

Zbirna izborna lista za lokalne izbore na Voždovcu biće proglašena sutra ujutru, rekao je Tanjugu predsednik Opštinske izborne komisije Zoran Lukić...Prema njegovim rečima, nije moguće da se zbirna lista utvrdi sa rednim brojevima pod kojima su liste partija i udruženja već proglašene, jer...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.