Prevremeni izbori za Skupštinu grada Beograda večeras na otvaranju mosta preko Ade

Izvor: Njuz.net, 31.Dec.2011, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevremeni izbori za Skupštinu grada Beograda večeras na otvaranju mosta preko Ade

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Građani će pre zaokruživanja glasačkog listića preći most i uveriti se u njegovu veleleprnost, poručuju iz izborne komisije

BEOGRAD, 31. decembar 2011, (Njuz) – Prevremeni izbori za Skupštinu grada Beograda biće održani u noći između 31. decembra i 1. januara 2012, a biračka mesta nalaziće se na novootvorenom mostu preko Ade Ciganlije, saznaje Njuz.
- Pre glasanja, birači >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << će biti upućeni da pređu novi most i uvere se u velelepnost ovog grandioznog zdanja, koje će te večeri po prvi put biti otvoreno za saobraćaj. Dok birači budu prelazili most, na nebu će blještati vatromet, a kamere CNN i Discovery kanala će uživo prenositi atmosferu sa najlepšeg mosta u Evropi. Birači će biti dočekani sa konfetama i šampanjcem, a nakon silaska sa mosta tu će biti postavljeni štandovi sa izbornim jedinicama na kojima će moći da glasaju – stoji u saopštenju izborne komisije.
Tokom ovih izbora na mostu biće strogo poštovana pravila predizborne tišine, te nigde u krugu od pet kilometara oko mosta ne smeju biti nikakvi plakati sa imenima političara, da bi izbori bili nepristrasni i da ne bi bilo nekakvog uticaja na birače.
Pravo glasanja na ovim izborima imaće svi punoletni građani Beograda koji prethodno budu prešli preko novootvorenog mosta preko Ade. Sam proces glasanja biće u skladu sa svim evropskim standardima, poštujući pravila demokratije i transparentnosti glasačkog procesa. Providne izborne kutije biće postavljene na kraju mosta, kako bi građani Beograda imali što lepši pogled na reku kroz njih.
Inače, prema nezvaničnim informacijama, naredni izbori za gradsku skupštinu mogli biće održani prilikom otvaranja kineskog mosta Zemun-Borča.
Istok Pavlović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.