Izvor: RTS, 05.Jul.2022, 15:39

Preduzetnik mora biti predator – kakve savete nam daje Dejvid Trot

Da biste bili uspešni u poslu morate da budete bolji od konkurencije, a za to je potrebno da razmišljate kao predator. Zašto je dobro da preduzetnik bude predator čitajte u knjizi čoveka koji je na takav način postalo legenda advertajzinga.
U poslu, kao i u životu, svako od nas mora da se izbori za svoje mesto. Knjiga Dejva Trota „Predatorsko razmišljanje" nam pokazuje kako da tu bitku ne vodimo laktovima nego pameću. Koristeći primere >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz stvarnog života autor nam objašnjava put do uspeha i praktične mudrosti.

Dejv Trot, kopirajter, kreativni direktor i osnivač inovativnih advertajzing agencija. Uživa ugled kreativnog lidera u svetu advertajzinga. Njegov pristup stvaralačkom promišljanju prevazilazi granice branše i čini ga uzorom svakome ko želi da izađe van kruga osrednjosti, a pita se kako da načini prvi korak.
„Dejv Trot se obraća širokoj publici, nastojeći da praktičnim primerima predstavi delotvornost kreativnog promišljanja - koje provokativno naziva predatorskim. Anegdotskim pričama iz istorije biznisa, kulture, umetnosti, sporta, stvarnosti uopšte, a pre svega iz svog ličnog i profesionalnog sveta, Trot je uspostavio kako istinski masterklas na temu nadmudrivanja konkurencije, tako i nadahnjujuću knjigu koja na kreativan način otkriva suštinu našeg postojanja u zajednici s drugima." (iz recenzije Sandej Tajmsa)
Čitaoci portala RTS koji pri poručivanju na sajtu kpknjige.com u polje Napomena unesu kod "rts-kp" ostvariće popust od 10%.
Knjigu „Predatorsko razmišljanje" objavila je izdavačka kuća KPknjige.

„Trotov „predator" gnuša se učenja napamet, kopiranja formula i traženja instant rešenja. Sve što pročita, otkrije ili sazna stvaralac pretvara u koncepte i principe, i nadalje se drži samo njih. Nove situacije traže nova rešenja, ali princip je ono što je nepromenljivo: bez njega se ne može stvoriti nešto konkretno iz mnoštva rasutih i nepovezanih elemenata." (iz recenzije Bojana Lekovića, osnivača KupujemProdajem)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.