Predsjednik Mešihata primio delegaciju OSCE

Izvor: SandzakPress.net, 08.Dec.2023, 15:42

Predsjednik Mešihata primio delegaciju OSCE

Dana 08.12.2023. godine predsjednik Mešihata Islamske zajednice muftija dr. Mevlud ef. Dudić primio je delegaciju OSCE koju su činili Irina Šulijankova i Franciskus Rujis. Gosti u Novom Pazaru borave u cilju praćenja predstojećih parlamentarnih i lokalnih izbora, tako da su na sastanku njihova interesovanja uglavnom bila na pomenutu temu. Muftija Dudić je tim povodom rekao da je najbitnije da izbori proteknu u najboljem redu i sa što manje nepravilnosti, izrazivši nadu da će OSCE u tom pogledu odigrati značajnu ulogu. The post Predsjednik Mešihata primio delegaciju OSCE appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U subotu izbori za predsjednika Mešihata

Izvor: SandzakPress.net, 08.Dec.2023

Izbori za predsjednika Mešihata Islamske zajednice u Srbiji bit će održani u subotu 9. decembra ove godine, a izborno tijelo će birati jednog od tri predložena kandidata. Medžlisi i ustanove Islamske zajednice predložili su svoje kandidate za ovu najvišu funkciju koji zadovoljavaju uslove predviđene...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.