Predsedništvo SDS još bez odluke o načinu izlaska na beogradske izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jan.2018, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SDS još bez odluke o načinu izlaska na beogradske izbore

Predsedništvo Socijaldemokratske stranke (SDS) večeras nije odlučilo kako će stranka nastupiti na predstojećim beogradskim izborima, rečeno je u SDS.

Funkcioner SDS Konstantin Samofalof agenciji Beta rekao je da će odluka o tome biti doneta "u skorije vreme".

"Imali smo diskusiju i analizu oko najboljeg rešenja u vezi nastupa stranke na predstojećim beogradskim izborima, ali odluka nije odneta. Odlučićemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u skorije vreme i tada će SDS obavestiti javnost o ovom pitanju", rekao je Samofalof.

Lider SDS Boris Tadić izjavio je juče da je za lokalne izbore u Beogradu potrebno formirati jedinstvenu listu građanske proevropske opozicije jer je to, kako je ocenio, jedini način da se smeni aktuelni režim.

On je u intervjuu za nedeljnik "Novi magazin" rekao da će SDS, ukoliko ne dođe do zajedničke liste, izaći sa svojim kandidatom ili će podržati nekog od kandidata.

Redovni beogradski izbori trebalo bi da budu održani najkasnije u martu ove godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SDS još bez odluke o načinu nastupa na izborima u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 12.Jan.2018

Predsedništvo Socijaldemokratske stranke večeras nije odlučilo kako će stranka nastupiti na predstojećim beogradskim izborima, rečeno je u stranci...Funkcioner SDS Konstantin Samofalof agenciji Beta rekao je da će odluka o tome biti doneta "u skorije vreme"..."Imali smo diskusiju i analizu oko...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.