Predsednički izbori nisu 22. aprila

Izvor: B92, 21.Mar.2012, 01:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednički izbori nisu 22. aprila

Beograd -- Predsednik će se pri donošenju odluke o predsedničkim izborima "isključivo voditi državnim interesima, stabilnošću i razvojem zemlje", poručili su demokrate.

Kako piše list Danas predsednik Republike se ovom temom poslednjih dana uopšte nije bavio, jer je zauzet državnim poslovima i putovanjima po Srbiji u cilju podsticanja investicija, poljoprivrede i razvoja malih i srednjih preduzeća.

Kako su kazali njegovi saradnici, ekonomija je njegov i državni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prioritet, za brižljivije razmatranje eventualnih predsedničkih izbora "uopšte nije imao vremena".

Tadićevi bliski saradnici tvrde da jedna dilema ne postoji - gradjani Srbije za predsednika Republike neće glasati 22. aprila. U delu javnosti, ali i unutar same DS, spekuliše se da bi tog datuma mogao biti održan prvi krug predsedničkih izbora, kako bi drugi drug bio na Djurdjevdan. Kada bi tako zaista bilo, izbori bi morali bili raspisani danas ili sutra.

"To nije tačno. Oni koji tako govore, pa čak i iz DS, bave se nagadjanjima. Datum 22. april nije u planu", poručili su izvori iz najbližeg okruženja predsednika Republike.

U DS kažu da upozorenja koja na Tadićev račun poslednjih dana upućuju razni političari, pre svih Tomislav Nikolić i Ivica Dačić, nemaju efekta. "Poruke lidera SNS i SPS pre svega su usmerene ka njihovim biračima, kako bi se stvorila slika da imaju hrabrosti da kritikuju i prete predsedniku Republike. Pri donošenju odluke o predsedničkim izborima, Tadić će se isključivo voditi državnim interesima, stabilnošću i razvojem zemlje", poručuju predsednikovi saradnici i demokrate.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ništa od predsedničkih izbora 22. aprila?

Izvor: S media, 21.Mar.2012

Predsednik Srbije Boris Tadić će se pri donošenju odluke o predsedničkim izborima "isključivo voditi državnim interesima, stabilnošću i razvojem zemlje", poručili su predsednikovi saradnici i demokrate, piše list "Danas" u sutrašnjem broju...Kako piše taj list, predsednik Republike se ovom...

Nastavak na S media...

Predsednički izbori neće biti 22. aprila

Izvor: Mondo, 21.Mar.2012

Predsednik Boris Tadić nema vremena da razmisli o raspisivanju predsedničkih izbora, tvrde njegovi saradnici, a sigurno je samo da neće biti 22. aprila, kao što su neki kalkulisali.

Nastavak na Mondo...

Predsednički izbori neće biti 22. aprila

Izvor: NaDlanu.com, 21.Mar.2012

Predsednik Boris Tadić nema vremena da razmisli o raspisivanju predsedničkih izbora, tvrde njegovi saradnici, a sigurno je samo da neće biti 22. aprila, kao što su neki kalkulisali. ..Predsednik Srbije Boris Tadić će se pri donošenju odluke o predsedničkim izborima "isključivo voditi državnim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.