Predloženi kandidati za novi saziv Nacionalnog saveta Bunjevaca

Izvor: RTS, 29.Avg.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predloženi kandidati za novi saziv Nacionalnog saveta Bunjevaca

Kandidati liste "Bunjevci zajedno", koju predlaže rukovodstvo Nacionalnog saveta Bunjevačke nacionalne manjine, pozivaju sunarodnike da se upišu u posebni birački spisak i učestvuju u izborima za novi saziv Nacionalnog saveta koji se održavaju 4. novembra.
Da bi Bunjevci opstali, neophodni su sloga i jedinstvo zajednice, istakli su predstavnici liste "Bunjevci zajedno" koju predlaže rukovodstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nacionalnog saveta Bunjevačke nacionalne manjine.

Predlagači proglašene liste navode da je mnogo postignuto u oblasti obrazovanja, kulture, službene upotrebe jezika i medijskom predstavljanju bunjevačke zajednice, ali da je kontinuitet potreban zbog važnih zadataka u budućnosti.
Kandidati liste "Bunjevci zajedno" pozivaju sunarodnike da se upišu u posebni birački spisak i učestvuju u izborima za novi saziv Nacionalnog saveta koji će biti održani 4. novembra ove godine.
 
 
 
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.