Predizborna kampanja 6. juna

Izvor: RTS, 06.Jun.2020, 20:02

Predizborna kampanja 6. juna


Birački spisak za parlamentarne izbore 21. juna je zaključen. Pravo glasa ima 6.583.665 građana, utvrdila je Republička izborna komisija. Proglašeno je 16 izbornih lista, a pre isteka roka, juče u ponoć, predato je još šest. Za tri liste – Koalicije "Nek maske padnu", zatim "Socijalizam jedini izlaz" i listu Ruske stranke, RIK je utvrdio da nemaju dovoljno valjanih potpisa birača i naloženo im je da otklone nepravilnosti u roku od 48 sati.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pravo glasa na izborima 21. juna ima 6.583.665 građana

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2020

Republička izborna komisija objavila je da 6.583.665 građana Srbije ima pravo glasa na predstojećim republičkim izborima...Predsednik RIK Vladimir Đorđević rekao je na sedinici da je jedinstveni birački spisak sačinjen 5. juna i da je to uslov za štampanje glasačkih listića...Republički,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.