Poziv Kajganiću da se vrati u „Želju“

Izvor: NTV.rs, 06.Feb.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv Kajganiću da se vrati u „Želju“

Subotnji nastavak prvenstva Super lige bio je povod konferencije za novinare u Rukometnom klubu Železničar. Niškim rukometašima predstoji izuzetno gostovanje u Kragujevcu. Radnički je posle 14 odigranih kola na četvrtom mestu sa tri boda manje od vodećeg Železničara, pa je njihov duel s pravom proglašen derbijem kola.
-Imali smo dovoljno vremena da se dobro pripremimo za iskušenja koja nam predstoje. Imam puno poverenje u ovu ekipu, koja, pre svega, želi da izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << plasman u ”plej-of” – rekao je trener Vladimir Stanojević.
U nastavak prvenstva Železničar će krenuti sa izmenjenim sastavom. Pristupili su mu iskusni golman kostolačkog Rudara Dejan Zlatanović, Gvozden Denić se vratio u matični klub iz Morave (Velika Plana) i biće rešenje za obe pozicije na desnoj strani, a trener Stanojević može da računa i na usluge srednjeg beka Marka Pernara iz Crvene zvezde, kao i mladog levog beka Nikole Miloševića iz kragujevačkog Radničkog. Kapiten Boban Živković definitivno je ostao u Nišu, a ovih dana očekuje se povratak iz Bahreina golmana Nenada Damjanovića. Popularni “Šuca” sigurno neće nastupiti u subotu, a postoji čak mogućnost da napusti Železničar i posveti se trenerskom pozivu u pomenutoj arapskoj zemlji. Pripremni period nije prosao Ognjen Kajganić, koji želi da karijeru okonča u matičnom klubu, Crvenoj zvezdi. Međutim, u “Želji” nikako ne žele da se odreknu njegovih usluga, koje po ugovoru važe do 31.maja.
-Javno pozivamo Kajganića da se vrati i karijeru završi u Železničaru, na ramenima 5.000 navijača, koji će mu zahvaliti na svemu sto je učinio za nas klub – apeluje direktor niškog superligaša Slobodan Milosavljević.
Po svemu sudeći Železničar će u nastavak prvenstva krenuti bez Kajganića, koji nije bio u sastavu ni jesenas, kada je niški tim kao domaćin pobedio Kragujevčane sa četiri gola razlike.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Kragujevac

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.