Posmatrači: Na izborima u BiH zabeleženo 66 kritičnih situacija

Izvor: Danas, 07.Okt.2018, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posmatrači: Na izborima u BiH zabeleženo 66 kritičnih situacija

Koalicija za slobodne i poštene izbore "Pod lupom" u BiH, koja danas na terenu ima oko 4.000 posmatrača na 70 posto biračkih mjesta, saopštila je presek satanja nakon otvaranja biračkih mesta i ukazala na "66 kritičnih sutuacija". Članak Posmatrači: Na izborima u BiH zabeleženo 66 kritičnih situacija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

“Pod lupom”: U roku od sat zabilježeno 66 kritičnih situacija

Izvor: SandzakPress.net, 07.Okt.2018

Koalicija za slobodne i poštene izbore ”Pod lupom”, koja provodi građansko, nestranačko posmatranje Općih izbora 2018 u BiH danas na terenu ima oko 4.000 posmatrača na 70 posto biračkih mjesta i 62 mobilna tima te posmatrače u 143 lokalne izborne komisije koji zajedno prate tok izbornog dana. Iz...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.