Poslanik SDA osnovao samostalnu listu u Tutinu

Izvor: B92, 11.Feb.2020, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik SDA osnovao samostalnu listu u Tutinu

Poslanik SDA Sandžaka Bajro Gegić predvodiće listu grupe građana Tutina na predstojećim izborima u Srbiji, javljaju portali iz Tutina i Novog Pazara.

Gegić je večeras pred građanima okupljenim na skupu u Tutinu, obelodanio svoju odluku o prihvatanju inicijative da predvodi buduću izbornu listu.

Kako javlja Sandžak haber, ova lista nosiće ime "Sandžak u srcu, Tutin na prvom mjestu", a činiće je ugledni građani Tutina i najbliži saradnici bivšeg predsednika opštine, pokojnog Šemsudina Kučevića koji je stradao u saobraćajnoj nesreći na putu Tutin - Novi Pazar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Narodni poslanik Bajro Gegić napustio SDA Sandžaka

Izvor: SandzakPress.net, 11.Feb.2020

Poslanik SDA Sandžaka Bajro Gegić predvodiće listu grupe građana Tutina na predstojećim izborima u Srbiji, javljaju portali iz Tutina i Novog Pazara. Gegić je večeras pred građanima okupljenim na skupu u Tutinu, obelodanio svoju odluku o prihvatanju inicijative da predvodi buduću izbornu listu. Kako...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.