Ponoš i zvanično potvrdio osniva stranku - Srbija centar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2022, 11:55

Ponoš i zvanično potvrdio osniva stranku - Srbija centar

Bivši potpredsednik Narodne stranke i kandidat za predsednika na aprilskim izborima Zdravko Ponoš osnovao je novu političku organizaciju, što je potvrđeno pozivom upućenim medijima za sutrašnje predstavljanje te stranke.

U pozivu se navodi da će se novoosnovana politička organizacija zvati Srbija centar. Ponoš je sredinom prošlog meseca potvrdio da je krenuo u formiranje nove političke organizacije.

Mediji su tada preneli da je Ponoš svima koje želi da vidi uz sebe poslao pismeno obaveštenje i pozvao ih da mu se priključe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PONOŠ ZVANIČNO OSNIVA SVOJU STRANKU: Sutra predstavljanje, ovako će se zvati

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2022

Predsednički kandidat i bivši potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš i formalno će osnovati političku stranku koja će se zvati "Srbija centar"...U pozivu upućenom medijima, stoji da je osnivanje planirano za sutra, na kome će govoriti upravo Ponoš...Na konferenciji za medijie, planirano...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.