Ponoš: Izbori za Skupštinu Beograda mogli bi da budu prekretnica

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Nov.2020, 00:20

Ponoš: Izbori za Skupštinu Beograda mogli bi da budu prekretnica

Potpredsednik Narodne stranke i poverenik te stranke za Beograd Zdravko Ponoš izjavio je da je "osvežilo i u Crnoj Gori i u Republici Srpskoj", i da nema razloga da se taj talas zaustavi na granicama Srbije, a da bi izbori za Skupštinu Beograda mogli da budu prekretnica."Imamo šta da naučimo i iz Crne Gore i iz Republike Srpske. A najvažnija poruka iz Republike Srpske i Crne Gore je da opozicija mora da nađe način da radi, ako ne zajedno, onda sinhronizovano. To podrazumeva i mudar >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << odabir kandidata", rekao je Ponoš listu "Danas".

Ponoš je kazao da su uporedive situacije u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori.

"Bahatost vlasti, korupcija, kriminal i besperspektivnost su zajednički imenilac. Izborni uslovi, a posebno medijska slika se u izvesnoj meri razlikuju. U Srbiji je stanje najgore. U Srbiji ima još poprilično da se poradi i na opozicionom frontu", zaključio je Ponoš.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.