Pokret slobodnih građana predao listu u Babušnici

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jun.2020, 08:49

Pokret slobodnih građana predao listu u Babušnici

Lista je predata 2 dana pre isteka zakonskog roka, a Opštinska izborna komisija je već i potvrdila - pod rednim brojem 5 na listiću za glasanje na lokalnim izborima u Babušnici biće lista povereništva Pokreta slobodnih građana. Kažu da je lista predata uprkos pritiscima i ucenama i poručuju da borba za bolji život Babušničana tek predstoji.

U istom danu kada je PSG predao listu za Republičke izbore, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << predata je lista i za lokalne izbore u Babušnici. Povereništvo babušničkog PSG-a koje je osnovano polovinom prošle godine ušlo je u trku za odbornička mesta kao, zasada, jedina politička grupacija koja nije učestvovala na prošlim izborima i na bilo koji način bitisala u lokalnom parlamentu.

Želeli bismo najpre da se zahvalimo građanima Babušnice na ogromnoj podršci koju su nam pružili uprkos pritiscima, strahu i ucenama. Pokazali su da su hrabri i spremni da se izbore za svoju slobodu i dali nam podsticaj da radimo još više i jače. Jedna bitka je dobijena, lista za lokalne izbore je proglašena - kažu u Pokretu.

Poručuju da tek predstoji borba za povećanje životnog standarda, izgradnju i sanaciju lokalnih i mahalskih puteva, zabranu izgradnje MHE na teritoriji opštine i završetak započetih projekata koji, kako kažu, zbog malverzacija godinama nisu završeni - sportske hale, pijace ili Ulice Borisava Stefanovića.

Nudimo vam naše znanje, snagu i entuzijazam za pokretanje proizvodnje kroz subvencije poljoprivrednim gazdinstvima, kroz konkurse bez nameštanja, zapošljavanje kroz razvoj seoskog turizma, razvoj putne, kanalizacione i vodovodne mreže u svim selima - kažu u Pokretu.

Lista nosi naziv "Mila Prljinčević Stanković - Pokret Slobodnih građana", ima 16 kandidata za odbornike, a prva na listi je poverenica odbora.

Ovo je peta proglašena lista za lokalne izbore, a pre Pokreta slobodnih građana, liste su predali SNS, koalicija SPS-a i Demokratske partije Bugara, grupa građana koja nastupa pod imenom “Milan Stamenković Singer” i lista "Socijaldemokratska partija Srbije - Dragan Petrović".

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.