Pokret Živim za Srbiju i Levijatan udružili snage i predali listu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2020, 08:14

Pokret "Živim za Srbiju" i Levijatan udružili snage i predali listu

Pokreti "Živim za Srbiju" i "Levijatan" u formi grupe građana podneli su sinoć pred ponoć i istek roka izbornu listu Republičkoj izbornoj komisiji "Pokret Levijatan-Živim za Srbiju".

U minut pred ponoć oni su ušli u prostorije RIK-a, otprilike u vreme kada i predstavnici Koalicije za mir-Čedomir Jovanović, a sa maskama i oznakama Levijatana.

Doktorka Jovana Stojković, poznata antivakserka, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da za Tanjug da se oba pokreta zalažu za izmenu zakona o vakcinaciji i borbi za prava životinja.

"Zakon u Republici Srbiji treba da se prilagodi tome da kinjenje, mučenje i silovanje životinja bude kažnjivo. Takođe smo apsolutno nacionalne orijentacije i jedna od glavnih tački oko koje smo se okupili jeste očuvanje Kosova i Metohije", kazala je Stojkovićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.