Pokret Dosta je bilo predao izbornu listu

Izvor: RTS, 05.Jun.2020, 14:03

Pokret "Dosta je bilo" predao izbornu listu

Pokret "Dosta je bilo" predao je Republičkoj izbornoj komisiji listu za učešće na izborima 21. juna.
Listu, pod nazivom "Suverenisti", predali su lider pokreta Saša Radulović i funkcioneri stranke Vojin Biljić i Branka Stamenković u prisustvu članova koji su u sedište RIK-a došli u belim i crnim majicama na kojima je pisalo "suverenisti".

Radulović je novinarima rekao da oni veruju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da građani treba sami da odlučuju o sudbini, a ne da se to, kaže, radi van zemlje.
"Verujemo u slobodu svakog pojedinca, u domaću privredu, nesubvencionisane strane investitore. Hoćemo Srbiju koju kontrolišu građani", rekao je Radulović.
Izrazio je sumnju da je vlast sakupljala potpise nekim listama, te naveo da "izborni uslovi nisu bili fer 30 godina".
Dodao je i da je DJB protiv EU, te da "Evropu ne daju nikome, ali da je EU globalistički projekat".
Predaja liste kasnila je oko pola sata u odnosu na najavljen termin, jer je sednica RIK-a bila u toku, zbog čega je pred komisijom negodovao Vojin Biljić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.