Počinje izborna tišina u Crnoj Gori

Izvor: Cafe.ba, 27.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje izborna tišina u Crnoj Gori

Predizborna kampanja za parlamentarne i lokalne izbore u nekoliko gradova u Crnoj Gori završava se u večeras, a u ponoć počinje izborna tišina koja će trajati do zatvaranja birališta u nedelju, 29. marta.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori sutra u ponoć izborna tišina.

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Mar.2009, 17:37

U Crnoj Gori sutra u ponoć počinje izborna tišina. Prijevremeni parlamentrani izbori u Crnoj Gori, lokalni u Nikšiću i Budvi i izbor za gradonačelnike Herceg Novog i Tivta zakazani su za nedjelju, 29. mart. Pravo glasa na vanrednim parlamentarnim i ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Od ponoći izborna tišina u Crnoj Gori

Izvor: RTS, 27.Mar.2009

Predizborna kampanja za parlamentarne i lokalne izbore u nekoliko gradova u Crnoj Gori završava se večeras. U ponoć počinje izborna tišina koja će trajati do zatvaranja birališta u nedelju 29. marta. Na izborima učestvuje 16 stranaka i koalicija, koje se takmiče za 81 mesto u crnogorskom parlamentu....

Nastavak na RTS...

U Crnoj Gori predizborna šutnja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Mar.2009, 11:37

U ponoć je u Crnoj Gori počela izborna šutnja pred sutrašnje parlamentarne i - u nekoliko općina - lokalne izbore. Na izborima će učestvoavati 16 stranaka i koalicija koje se takmiče za 81 mjesto u crnogorskom parlamentu ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.