Počela predizborna kampanja u Rusiji, za izbore određeno 256 miliona dolara

Izvor: BKTV News, 18.Dec.2017, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela predizborna kampanja u Rusiji, za izbore određeno 256 miliona dolara

Centralna izborna komisija Rusije primila je oko 256 miliona evra za sprovođenje kampanje za predsedničke izbore, prenosi TASS.

Izbori će biti održani 18. marta naredne godine.

Navodi se da je odluka o održavanju izbora, čiji je datum Savet federacije (gornji dom ruskog parlamenta) utvrdio na sednici održanoj u petak, danas objavljena u listu "Rosiskaja gazeta", čime je predizborna kampanja zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << krenula.

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je juče da će na predstojećim predsedničkim izborima učestvovati kao nezavisan kandidat, uz konstataciju da opozicija nema "snažnog kandidata" koji bi mu se suprotstavio.

Ruski piloti: Bio je običan dan i krenuli smo na rutinski let, a kad smo se približili avionu, ŠOKIRALI SMO SE!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.