Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2020, 13:38

Pobedu na izborima u S.Makedoniji očekuju i Zaev i Mickoski

Lideri vladajućeg SDSM, Zoran Zaev, i opozicione VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, danas su posle glasanja na vanrednim parmentarnim izborima u Severnoj Makedoniji izrazili uverenje svako u svoju pobedu.

Bivši premijer i lider SDSM, Zoran Zaev, je izjavio u Strumici da očekuje da će građani veliku podršku dati koliciji "Možemo" koji predvodi njegova partija, da bi zemlja mogla da produži napred.

Zaev >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je dodao da ne očekuje veliko smanjenje odziva birača zbog epidemije korona virusa.

Lider opozicione VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski je u Skoplju, pošto je glasao, izrazio uverenje da je "narod spreman za veliku promenu koja će se desiti danas.., kada će narod glasno progovoriti, kada pobeđuje obnova", rekao je on pominjući moto koalicije oko VMRO DPMNE - "Obnova Makedonije".

Mickoski je još rekao da će "brojne neregularnosti koje su se desile prethodnih dana, ostaviti ozbiljan trag.., mrlju na izbornom procesu", ali on smatra da je to "poslednji krik rukovdstva SDSM na čelu sa Zoranom Zevom".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.