Plenković o Stieru: Svi koji hoće pomoći mogli su za vrijeme kampanje i izbora

Izvor: SEEbiz.eu, 31.Maj.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković o Stieru: Svi koji hoće pomoći mogli su za vrijeme kampanje i izbora

ZAGREB - Premijer Plenković komentirao je izjavu Davora Ive Stiera da HDZ nije ostvario svoj cilj na izborima za EP, poruku da se stranka treba okrenuti desnici kao i Stierovu spremnost da radi na ujedinjenju stranke i biračkog tijela.

"Bilo bi dobro da svi koji hoće pomoći to rade u vrijeme trajanja kampanje i izbora, što se tiče njegovih želja da što više ljudi stane iza programa i projekata HDZ-a, to je dobra ideja", poručio je Plenković, dodavši da je HDZ >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << demokratska stranka u kojoj svatko može govoriti i kandidirati se za predsjednika.

Dodao je da se HDZ po pitanju političke orijentacije nije nigdje odmaknuo te da će pobijediti na parlamentarnim izborima.

Pojasnio je i zašto je tek jučer zatražio izuzeće predsjednice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Nataše Novaković od odlučivanja o njegovoj ulozi u aferi Hotmail

"Da tražio sam izuzeće s obzirom na informacije koje su javno bile dostupne. Tu smo informaciju dobili sada", rekao je Plenković. Podsjetimo, izuzeće je zatraženo jer je Novaković bila zaposlena u Hrvatskoj udruzi poslodavaca čiji je član i jedan od financijera bio Ivica Todorić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.