Pavićević: Uskoro Zeleno-levi front, prikupljanje potpisa širom Srbije

Izvor: Beta, 23.Maj.2023, 08:17

Pavićević: Uskoro Zeleno-levi front, prikupljanje potpisa širom Srbije

Pokret Ne davimo Beograd (NDMBGD) započeo je sa partnerima prikupljanje potpisa za formiranje partije Zeleno-levi front, a posle Beograda, akcija će ovih dana biti organizovana u Nišu, Užicu, Požegi, Somboru, najavio je koordinator Političkog saveta NDMBGD-a Đorđe Pavićević."Na taj način želimo da ono što smo radili u Beogradu i u gradovima u kojima smo imali partnerske organizacije proširimo po celoj Srbiji i na sledećim izborima nastupimo kao partija", rekao je Pavićević za list Danas.Kako je ocenio, od izbora 2022. godine poslanici tog pokreta u Skupštini Srbije i odbornici u Skupštini grada Beograda bore da Srbija bude bolja, pravednija i zdravija zemlja."Sada nastavljamo tu borbu pod imenom Zeleno-levi front. Potpis nije samo znak podrške idejama za koje se već borimo zajedno. On će biti armatura za promene koje uveliko dolaze", poručio je Pavićević.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbornici Ne davimo Beograd i Moramo ne žele na prijem kod domaćina gradonačelnika: Šapić je neki drugi grad izabrao za dom svojoj porodici

Izvor: Danas, 23.Maj.2023

Odbornici pokreta Ne davimo Beograd i koalicije Moramo neće prisustvovati svečanom prijemu povodom krsne slave Grada Beograda, koja će biti održana u četvrtak 25. maja 2023. godine u Skupštini grada, saopštio je pokret Ne davimo Beograd.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.