Izvor: Danas, 20.Apr.2024, 14:24

Parandilović: Lepe snove želim kolegama iz SPN-a koji su odlučili da prespavaju izbore

Novo lice Srbije na stranačkim organima donelo je gotovo jednoglasnu odluku da učestvujemo na beogradskim i lokalnim izborima. Nemamo pravo da ljude koji se bore ostavimo četiri godine na milost i nemilost naprednjačkom režimu. To je neodgovorno i sebično, idemo u borbu i pobedu. Imamo posla sa mafijom koja nikada neće suštinski popraviti izborne uslove i koju moramo pobediti po njihovim pravilima igre - kaže za Danas Miloš Parandilović, poslanik i predsednik Novog lica Srbije
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Novo lice Srbije: U borbu i pobedu, kolegama koje će prespavati izbore dobro zdavlje i lepi snove

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2024

Stranka Novo lice Srbije (NSL) saopštila je danas da učestvuje na izborima jer ide u borbu i pobedu, kao i da Srbija nema ni snage ni vremena da se novim bojkotom vraća u 2020. godinu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.