Pajtić u Novom Pazaru: Ovi izbori su poslednji voz za normalnu Srbiju

Izvor: Blic, 05.Apr.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić u Novom Pazaru: Ovi izbori su poslednji voz za normalnu Srbiju

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić rekao prilikom posete Novom Pazaru da su predstojeći izbori poslednji voz za normalnu i pravednu Srbiju u kojoj će mladi ljudi videti svoju budućnost.

- Ukoliko, pak, budemo osuđeni na još četiri godine bede i poniženja pod vlašću koalicije Vučića, Vulina, Karića, Draškovića i ostalih onda je teško zamisliti takvu Srbiju. Zato mi insistiramo na sloganu "Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pravednu Srbiju", jer su ovi izbori poslednji voz za takvu Srbiju – kazao je Pajtić.

On je dodao da, uprkos obećanjima režima da će se uskoro živeti bolje, mladi iz ovog grada, ali i ostalih delova Srbije, odlaze iz zemlje jer ne vide perspektivu da se zaposle i zasnuju porodice.

- Odlazili su mladi i kada je DS bila na vlasti, ali je trend njihovog napuštanja Srbije tri puta masovniji od kako je na vlast došla Srpska napredna stranka. Sada iz Srbije beže i oni stariji od 40 ili 50 godina – naglasio je Pajtić.

Osim Novog Pazara, Pajtić je posetio i Rašku i Tutin.

Gradskom odboru demokrata u Novom Pazaru je naložio da sakupe dovoljan broj potpisa i učestvuju na lokalnim izborima u ovom gradu.

- Novi Pazar je specifična sredina zbog izrazito sukobljenih lokalnih stranaka i uzavrele situacije. Zbog toga je važno da jedna građanska stranka, poput nas, bude prisutna u Novom Pazaru. To će smiriti tenzije i relaksirati atmosferu u ovom multietničkom gradu – poručio je lider demokrata.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.