Pajtić računa na prestonicu

Izvor: Večernje novosti, 09.Maj.2014, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić računa na prestonicu

BOJAN Pajtić predstavio je u petak u Kragujevcu svoj plan i tim saradnika sa kojima će voditi DS, ukoliko pobedi Dragana Đilasa na stranačkim izborima zakazanim za 31. maj. Njegovi kandidati za potpredsednike zasada su Dejan Nikolić, koji je i šef izbornog štaba, i Gordana Čomić. S druge strane, Đilasovi aduti biće Borislav Stefanović, Goran Ješić i najverovatnije Dragan Šutanovac. A Nataša Vučković prihvatljiva je za obe strane. Dva izborna tabora uveliko vode i bitku za >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pridobijanje podrške što više opštinskih odbora DS po Srbiji. U Pajtićevom timu tvrde da je do sada čak osam od 14 beogradskih odbora, koji će imati svoje delegate na izbornoj skupštini, odlučilo da podrži vojvođanskog premijera - Stari grad, Vračar, Palilula, Voždovac, Grocka, Rakovica, Savski venac i Novi Beograd - kao i da računaju da će njihov primer slediti još bar tri odbora. Iz Đilasovog tabora uzvraćaju da se računaju samo zvanične kandidature odbora koje su stigle u centralu i da nije tačno da je Beograd „pao“: - Inače, upravo je kragujevački odbor, odakle je Pajtić započeo kampanju, podržao Đilasa - kaže nam Borislav Stefanović. ĐURIĆ ODBIO POZIV Tim oko Đilasa pokušava da se ojača i vanstranačkim, ali i kadrovima iz drugih partija, pa je tako bivšem potpredsedniku LDP Bojanu Đuriću stigla ponuda da obuče dres demokrata, koju je on odbio: - Ljubazno sam zahvalio na pozivu, ali potpuno drugačije vidim svoju budućnost.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Đilas i Pajtić jedini u trci za predsednika DS

Izvor: Press, 10.Maj.2014, 18:24

Ðilas bi, kao je navedeno, za potpredsednike stranke mogao da predloži Dragana Šutanovca, Borislava Stefanovića i Natašu Vučković, a Pajtić Dejana Nikolića i Gordanu Comić... I Pajtić i Ðilas moraju da predlože najmanje po još jednu ženu za kandidata za potpredsednika stranke, jer...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.