Pajtić: Ako nas spuste ispod cenzusa, sledi 1996!

Izvor: Mondo, 28.Apr.2016, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Ako nas spuste ispod cenzusa, sledi 1996!

Predsednik DS Bojan Pajtić izjavio je danas popodne u parlamentu, u trenutku dok je RIK prebrojavala listiće sa 99 biračkih mesta, da je nesporno da su izbori pokradeni.

Foto: Tanjug, Zoran Žestić

Kako je naveo, ako se RIK "odvaži" da spusti koalicije Dveri-DSS i SDS-LDP-LSV ispod cenzusa, DS će zajedno sa ostatkom opozicije organizovati proteste i boriti se kao i 1996. godine.

"Prva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rutinska provera pokazala je da su glasali mrtvi, da su glasali Albanci koji godinama ne glasaju na izborima, da je bilo neregularnosti na Kosovu u korist SNS. Krađa je bila masovna i tome ćemo se suprotstaviti", rekao je Pajtić, koji se sa ostalim liderima opozicionih stranaka obratio novinarima.

U trenutku obraćanja opozicije jedan od članova RIK-a glasno je protestvovao, navodeći da je konferencija za novinare ispred sale u kojoj RIK prebrojava glasove klasično ometanje rada tog organa.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.