PUPS spreman za samostalnost

Izvor: B92, 18.Dec.2011, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS spreman za samostalnost

Beograd -- PUPS je spreman da izađe na izborte samostalno, o eventualnim koalicijama kada se izbori raspišu, kaže potpredsednik te stranke Milan Krkobabić.

"Spremamo se da samostalno izađemo na izbore, a kada bismo išli linijom manjeg otpora, mogli bismo da se priljučimo nekoj od lista", rekao je on za "Blic" i ponovio da će o mogućim savezima, po raspisivanju izbora, najpre razgovarati sa sadašnjim koalicionim partnerima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << SPS i JS.

"Nova koalicija mora da bude odraz realnosti proleća 2012. godine, a koalicije koje su pravljene 2008. odražavale su to vreme. U međuvremenu pojavile su se nove stranke poput SDPS ili SNS, koja je jedna od dve najveće političke partije, i URS, koja je udruženje političkih stranaka", katao je Krkobabić.

SPS i JS su se već izjasnile da će ponovo nastupiti zajedno na izborima.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUPS će verovatno sam na izbore

Izvor: Mondo, 18.Dec.2011

Potpredsednik PUPS-a Milan Krkobabić izjavio je da se njegova stranka sprema da samostalno izađe na naredne izbore, dodajući da će odluku o eventualnoj predizbornoj ili postizbornoj koaliciji doneti kada izbori budu raspisani.

Nastavak na Mondo...

KRKOBABIĆ: Odluka o partneru posle raspisivanja izbora

Izvor: Danas, 18.Dec.2011

Potpredsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić, za Danas kaže da će se ova stranka o potencijalnim koalicionim partnerima za izlazak na izbore odlučiti tek kada izbori budu raspisani i u zavisnosti od grupisanja na političkoj sceni.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.