PUPS: TOMINA OPREDELJENJA SU NAM BLISKA

Izvor: Kurir, 22.Maj.2011, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUPS: TOMINA OPREDELJENJA SU NAM BLISKA

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe PUPS Momo Čolaković izjavio je da PUPS razmišlja o samostalnom izlasku na parlamentarne izbore, a nije isključena ni saradnja sa naprednjacima.

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe PUPS Momo Čolaković izjavio je da  PUPS razmišlja o samostalnom izlasku na parlamentarne izbore, a nije isključena ni saradnja sa naprednjacima.

Čolaković kaže da programska opredeljenja Tomislava Nikolića su bliska i njegovoj partiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
"Ne bi bilo ništa sporno da o tome razgovaramo. Ipak, još je rano", rekao je Čolaković.

On je naveo da je koalicija moguća sa svakom strankom koja deli principe za koje se zalaže i Partija ujedinjenih penzionera Srbije, ali je i dodao da će se uslovi za razgovore sa svim potencijalnim partnerima otvoriti u momentu kada se izbori približe.

Prednost, kako kaže,imaju razgovori u okviru koalicije SPS-PUPS-JS, do kojih će, uveren je, ubrzo doći.

Čolaković je naveo da je tokom tri godine partnerstva bilo različitih stavova, poput onog sa Zakonom o penzijsko invalidskom osiguranju, kada je poslanička grupa SPS-JS predložila amandmane mimo znanja PUPS-a.

Ali, "disonantnih tonova" o ključnim pitanjima nije bilo, istakao je šef najstarijih poslanika u parlamentu i pojasnio da bi samostalni nastup na narednim izborima bio rezultat procene stranke da može da računa na glasove penzionera.

"Stranka treba da proceni kakvu podršku ima medju 1,6 miliona penzionera i da li je njen rad doprineo poboljšanju njihovog života. Ukoliko oceni da bi mogla preći cenzus, bilo bi najbolje da izađemo samostalno", naglasio je Čolaković.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.