Izvor: Blic, 26.Jan.2024, 18:45

PUKOTINE U NESTOROVIĆEVOM TABORU Novi izbori sve dalje, nova vlast sve bliže: Ove 3 stvari su JASNI SIGNALI u kom pravcu ide Beograd

Novi izbori u Beogradu su sve dalje, ali se zato situacija oko formiranja vlasti sve više komplikuje i zapetljava. I to ne među strankama vlasti, već opozicije. U centru svega je odbornička "Mi - Glas iz naroda" koja se vezuje za Branimira Nestorovića, a čiji je nosilac bio Aleksandar Jerković, u kojoj trenutno vladaju potresi izazvani činjenicom da su jedni, kako se da naslutiti, raspoloženi da budu deo vladajuće koalicije, dok je drugi tabor izričito protiv.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.