PS pita Jeremića odakle mu milioni evra za kampanju

Izvor: RTS, 13.Feb.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS pita Jeremića odakle mu milioni evra za kampanju

Pokret socijalista je saopštio da Vuk Jeremić pokušava da reklamiranjem na hrvatskim i bošnjačkim portalima prikupi glasove koje nema u Srbiji i da vodi najskuplju i najagresivniju internet kampanju u dosadašnjim izborima.
Pokret socijalista je Jeremića, kog naziva "dosovskim predsedničkim kandidatom broj dva", upitao odakle mu milioni evra za kampanju.
"Svako se obraća onima za koje misli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da će glasati za njega, pa tako i Jeremić pokušava da reklamiranjem na hrvatskim i bošnjačkim portalima prikupi glasove koje nema u Srbiji", poručio je Pokret socijalista.
PS u saopštenju ističe da je to sasvim očekivano i da je Jeremić i do sada po podršku išao van Srbije.
"Tako i ovog puta, obezbeđuje rezervnu fotelju, kako bi posle izgubljenih izbora u Srbiji imao gde ponovo da ode", zaključuje PS.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PS: Jeremić pokušava da bude Vučić

Izvor: B92, 14.Feb.2017, 10:14

Beograd -- Pokret socijalista saopštio je da predsednički kandidat Vuk Jeremić umesto ideja i rešenja nudi mržnju prema Aleksandru Vučiću i svemu dobrom što radi za Srbiju..Pokret navodi da Jeremić istovremeno "pokušava da bude Vučić"..."Jeremić ne učestvuje u izborima za predsednika, već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.