PS: Peti oktobar se neće ponoviti

Izvor: B92, 28.Apr.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Peti oktobar se neće ponoviti

Beograd -- Pokret socijalista poručio da će izborna volja građana Srbije biti zaštićena i da se petootobarsko nasilje neće ponoviti koliko god to pojedinci priželjkivali.

"Cilj naprasne ljubavi Bojana Pajtića, Saše Radulovića, Sande Rašković Ivić, Borisa Tadića i ostalih jeste izazvanje nestabilnosti u zemlji i osporavanje izbornog procesa", ocenio je PS u saopštenju ističući da stranke koje su na vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2000. godine došle nasiljem sada opet prete ulicom.

Oni podsećaju da su tokom predizborne kampanje više puta upozoravali da će se celokupna "cenzus opozicija" ujediniti ako dobije i jedan glas više, dodajući da se može videti da su se ujediniki iako su dobili stotine hiljada glasova manje.

"Koalicije od kojih ni jedna nije osvojila preko 6 odsto gladova osporavaju pobedu koaliciji koja je osvojila preko 48 odsto glasova. Stranke koje su 2000. godine na vlast u Srbiji došle nasiljem i paljevinama, sada opet prete ulicom. Izborna volja građana Srbije će biti zaštićena i petootobarsko nasilje se neće ponoviti koliko god to pojedinci priželjkivali", poručio je PS u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PS: Peti oktobar se neće ponoviti

Izvor: RTS, 28.Apr.2016

Pokret socijalista poručio je da će izborna volja građana Srbije biti zaštićena i da se petooktobarsko nasilje neće ponoviti koliko god to pojedinci priželjkivali. . "Cilj naprasne ljubavi Bojana Pajtića, Saše Radulovića,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.