PS: Pajtić frustracije leči napadima na Vučića

Izvor: RTS, 08.Avg.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Pajtić frustracije leči napadima na Vučića

Pokret socijalista saopštio je da je na proteklim izborima okončana kriminalna vladavina Demokratske stranke, ali da lider stranke Bojan Pajtić "sada svoje frustracije leči besmislenim napadima na Alekandra Vučića".
"Na sreću građana Srbije prethodni parlamentarni, pokrajinski i lokalni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izbori su definitivno i zauvek okončali kriminalnu vladavinu Bojana Pajtića i Demokratske stranke", naveo je PS u saopštenju dodajući i da je izvesno da demokrate i njihov lider nikada i nigde više neće biti partija koja će odlučivati o sudbini građana.
"Jasno nam je da se Bojan Pajtić srozavši rejting Demokratske stranke na istorijski minimum zabrinuo za svoju lidersku funkciju i mandat republičkog poslanika, verujući da je to način da izbegne odgovornost za sva nedela koja je činio prethodnih šesnaest godina.
Zato sada svoje frustracije leči besmislenim napadima na Aleksandra Vučića, koji je očigledno kriv zato što za razliku od Bojana Pajtića poseduje čestitost, znanje, energiju, upornost, viziju, a pre svega nadpolovičnu podršku građana Srbije", poručio je PS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.