PS: Izbori pokazali ispravnost naše politike

Izvor: RTS, 25.Apr.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Izbori pokazali ispravnost naše politike

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista zahvalio je građanima Vrbasa, Odžaka, Kovina i Čelareva za veliku podršku koju su dali kandidatima te partije i time, kako navode, dali nesumnjivu podršku politici koju sprovodi predsednik Pokreta socijalista i ministar u Vladi Srbije Aleksandar Vulin.
"Sjajan rezultat na lokalnim izborima u Vrbasu, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ostvarila lista Pokreta socijalista, kao i rezultati koje smo sa koalicionim partnerima ostvarili na izborima u Odžacima i Kovinu, najbolje potvrđuju ispravnost naše politike, programa i stalne borbe za socijalno pravednije i odgovornije društvo", saopšteno je iz Pokreta socijalista.
Dodaje se i da krunu ovako dobrim rezultatima na lokalnim izborima predstavlja ubedljiva pobeda koju su kandidati Pokreta socijalista ostvarili na izborima za Savet Mesne zajednice Čelarevo, osvojivši sedam od ukupno 11 mesta.
Pokrajinski odbor Pokret socijalista iskreno čestita Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću na ubedljivoj pobedi koju je ta partija ostvarila na lokalnim izborima.
Kao i prethodnih devet godina Pokret socijalista i Srpska napredna stranka su na zajedničkom putu borbe za pravedniju, pošteniju i čestitiju Srbiju, što su prepoznali i građani Srbije koji su još jednom pokazali da se neće dopustiti da ih bilo ko vrati u prošlost, kao i da je jedina politika koja Srbiji i njenim građanima garantuje sigurnu budućnost, jeste politika koju sprovodi Vlada Republike Srbije predvođena Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.