PRIŠTINSKE VLASTI DONELE NOVU ODLUKU: Njih 10 glasalo ZA, niko nije bio protiv, određen DATUM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 02:24

PRIŠTINSKE VLASTI DONELE NOVU ODLUKU: Njih 10 glasalo ZA, niko nije bio protiv, određen DATUM!

Osmani se oglasila još u subotu povodom ovog pitanja

Centralna izborna komisija u Prištini odlučila je danas da obustavi sve aktivnosti planirane za lokalne izbore na severu KiM zakazane za 18. i 25. decembar, nakon što je predsednicia privremenih prištinskih institucija saopštila da su izbori odloženi za 23. april.

CIK je odluku donela sa 10 glasova za i nijednim protiv, preneo je Reporteri, koji dodaje da se očekuje da će odlaganje izbora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovesti do problema u CIK, jer je komisija već počela pripreme za decembarske izbore.

Osmani je u subotu izjavila da se izbori na severu KiM odlažu za 23. april 2023. zbog bezbednosnih rizika, navodeći da je odluka doneta posle sastanka sa predstavnicima političkih partija.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.