PREMIJERKA RASKRINKALA POZADINU REZOLUCIJE PROTIV SRBIJE: Nisu problem izbori već što smo se drznuli da IMAMO MIŠLJENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 11:57

PREMIJERKA RASKRINKALA POZADINU REZOLUCIJE PROTIV SRBIJE: "Nisu problem izbori već što smo se drznuli da IMAMO MIŠLJENJE!"

Evropski parlament je uz prisustvo Đilasove opozicije usvojio Rezoluciju o izborima u Srbiji, koju je premijerka Brnabić svojim današnjim istupom potpuno raskrinkala i ukazala šta je dubinska motivacija za istu.

Premijerka Ana Brnabić komentarisala je nedavno usvojenu Rezoluciju Evropskog parlamenta u svetlu napisa u opozicionim medijima u Srbiji.

- Neočekivano, ali evo i priznanja Šolakovih medija da upravo usvojena Rezolucija Evropskog parlamenta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikakve veze nema sa izborima u Srbiji, već je vid kažnjavanja zbog "neposlušnosti" i zbog toga što smo se "drznuli" da imamo sopstveno mišljenje i da iznesemo činjenice koje su suprotne narativu određenih evroparlamentaraca. Jer, kako "nezavisni" mediji kažu, da smo pognuli glavu i ćutali, ne bi ni došlo do ove Rezolucije. Dakle, nije Rezolucija ni o izborima, ni zbog izbora, nego zato što smo se usudili da kažemo da je neko potpisao da nije bilo nepravilnosti, a pričao da je bilo. Svakako - hvala na priznanju - navela je Brnabić na "Iks-u".

(Srbija Danas)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.