Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Mar.2024, 14:48

POКS: Tužilaštvo odbija rad po krivičnoj prijavi za izbornu krađu u Novom Sadu

Pokret obnove Кraljevine Srbije (POКS) saopštio je danas da Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu, iako je prošlo već mesec i po dana i bliže se naredni izbori, još "nije ni pogledalo predmet krivične prijave POКS protiv dva službenika gradske uprave i dva iz MUP u Novom Sadu za koje se sumnja da su izvršioci lažnog prijavljivanja prebivališta građana u ovom gradu da bi stekli pravo glasa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

POKS: Novosadsko tužilaštvo ne reaguje na krivičnu prijavu u vezi sa izbornom krađom u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 10.Mar.2024

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je da Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu već mesec i po dana "nije ni pogledalo" njegovu krivičnu prijavu, a kamoli da je započelo istragu ili rešilo

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.